Mountaincart

Ture în Izvoare

Mountaincart este un mijloc nou dezvoltat și amuzant care ne oferă posibilitatea să ne dăm cu sania pe parcursul întregului an indiferent dacă este zăpadă sau nu. Scaunul ergonomic face posibil să ne putem concentra doar asupra plăcerii vitezei.
Acest mijloc distractiv de calitate și siguranță superioară cu un design unic reprezintă o noutate chiar și în alte țări europene. Acest nou mod de distracție care poate fi încercat de copii și de adulți cu vârste cuprinse între 12 (peste 135 cm) și 99 de ani ne poate lua prin surprindere pe toți. Copiii sub 12 ani pot încerca acest vehicul stând în poalele părinților.


Sarcina maximă suportată: 120 kg (părinte+copil)! Aventura are loc pe un drum forestier care este cea mai lungă pistă de karting în Transilvania, o parte a pistei este asfaltată, cealaltă parte este împrăștiată cu pietriș. Pista cu o lungime de 10 km, cu o înclinare medie de 10% și cu o diferență de nivel de 1000 m garantează aventuri de neuitat.


3 roți, mers în poziția șezând, doar frână, fără pedale, tot în pantă. Frânele nu funcționează toate în același timp, ci poate fi folosită frâna din dreaptă sau frâna din stângă, de aceea există multe posibilități și variante pentru mersul cu spatele, iar pista dispune de 6 curbe în ac de păr.


Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este în Baza de Experiențe “Fáradt Bakancs”.
                                   

Se recomandă programare în prealabil pentru fixarea timpului și a capacității.
Vă rugăm să ne contactați folosind datele noastre de contact sau efectuați o programare.


Tura durează 1,5 ore, iar participanții sunt întotdeauna însosiți de un ghid specializat care le împărtășește participanților secretele „kartingului”. 

 

Contact:

Tel. HU/RO: 0742 108 472
Tel. HU/EN: 0742 108 471
E-mail: info@faradtbakancs.ro