Ivo Riding Ranch

Centrul de echitaţie

Ne-am adaptat ofertele în mod special nevoilor dumneavoastră, astfel încât și călăreții avansați, dar și cei începători să poată să își practice hobby-ul la nivelul lor. Avem un program special de călărie și pentru cei mici. Marele avantaj al calului islandez este că, chiar și după câteva ore de antrenament, călărețul poate porni în siguranță la plimbări mai scurte însoțit de un călăreț experimentat. Din acest motiv, nu avem nevoie de câțiva ani de practică la padoc pentru drumeții. În acest fel, toată lumea poate poate experimenta momentele de bucurie oferite de echitația pe teren. Aerul curat, peisajul extraordinar și compania cailor garantează o experiență de neuitat.

Datorită naturii calme și pașnice a cailor noștri islandezi, călăria poate fi o experiență plăcută și sigură încă din primul minut. Pe lângă natura pașnică a rasei de cai islandezi, este cunoscut și faptul că stilul calului islandez de trap este diferit de cel obișnuit și oferă o experiență de călărie mult mai plăcută și mai ușoară. Nu degeaba am ales această rasă. Cealaltă caracteristică remarcabilă este mișcarea sa inconfundabilă, așa-numita ”tölt”. Aceasta este o formă particulară de mișcare care este aproape exclusiv o caracteristică a poneiului islandez. Secvența piciorului este aceeași cu pasul, și este capabil să treacă de la un ritm destul de lent la o viteză de galop. Dacă am fi vrut să-l comparăm cu ceva, poate că relația dintre mersul pe jos și mersul pe distanțe lungi în sporturile umane ar putea fi un bun exemplu. Mișcarea de ” tölt”  este extrem de confortabilă pentru călăreț, nu se scutură, dă o senzație plăcută de legănat, este ușor să stai pe cal.

 Ne-am adaptat ofertele la nevoile dumneavoastră specifice, astfel încât atât călăreții avansați, cât și cei începători să găsească ceva pe placul lor. Pentru cei care nu doresc doar o simplă plimbare călare, oferim un tur special de călărie gastro. Dacă ești iubitor de sălbăticie, poți să te plimbi călare prin Parcul de animale sălbatice de la Izvoare, care găzduiește căprioare, căprioare și mufloni.

 

Contact:

Tel. : +40 756 094251 / +40 747 287487
E-mail: activity@elkfarm.ro