Fabricarea săpunului

Fabricarea săpunului

Povestea noastră a început în anul 2011, atunci când am realizat primul săpun handmade pentru folosință proprie, la care am folosit uleiuri vegetale, lapte de capră și ierburi medicinale. Săpunul a fost realizat printr-un proces la rece, cu scopul de a păstra calitățile medicinale pe o perioadă cât mai îndelungată.

Ne-a plăcut produsul finit și am început să îl promovăm. Primul nostru pas a fost să participăm la un târg local din Odorheiu Secuiesc cu câteva din săpunurile noastre, unde am  vorbit despre povestea noastră și bineînțeles despre produsele noastre, și am împărțit mostre cadou. Această participare s-a dovedit a fi un succes, la următorul târg bucurându-ne de clienți concreți.

În 2012, am fondat compania noastră în Tăureni, sub numele Bio Alexi Cosmetic. Produsul nostru a ajuns pe rafturile multor magazine, respectiv în lanțul magazinelor Góbé. Din ce în ce mai mulți au început să ne observe, am primit invitații de la emisiuni TV și radio, de exemplu de la Erdély TV, și local de la Star radio. Ulterior am primit invitații și din străinătate, lucru la care nici nu am îndrăznit să visăm.

În 2019 ne-am mutat în Zetea, unde și în momentul de față ne ocupăm de fabricarea săpunului în atelierul nostru propriu.

Dacă sunteți interesați de procesul de fabricare al săpunului, vă așteptăm cu drag să vizitați atelierul nostru, așteptăm chiar și grupuri de copii de grădiniță, sau din clasele primare.

 

Contact:

Simó Cornélia
Tel. +40 743 553 127
Email: alexicosmetic@gmail.com